Uanset om du ønsker at starte med en ny virksomhed, samle din gæld, eller blot købe nye udstyr til at udvide din virksomhed, hvis du ikke besidder de tilgængelige kontanter, er du nødt til at overveje at hæve et bank lån for at opfylde dine økonomiske mål. Heldigvis, finde de penge i form af et banklån er ikke mere en vanskelig opgave. Der er umpteen antal banker, der opererer på markedet, der er mere end klar til at tilbyde banklån. Men hvad er faktisk meget svært er at få lånebeløbet godkendt. Med en bemærkelsesværdig stigning i antallet af misligholdelse tilfælde har bankerne nu vedtaget strenge retningslinjer for långivning, og ikke alle er berettiget til lånet nemt. Nå, ingen grund til at bekymre sig. Her er en liste over nogle nyttige retningslinjer til at hjælpe dig med at få din bank lån godkendt.
Gælder for retten Bank – Med dusinvis af banker, der opererer på markedet, valg af en af ​​dem er helt sikkert en besværlig opgave. Så det er meget vigtigt at screene de tilgængelige valgmuligheder sammen med deres politik, før den endelige beslutning. Enkelte banker med det samme afvise små virksomheder og foretrækker udlån til store etablerede organisationer kun, mens der er mange andre, der skal bede dig om at præsentere en sikkerhed for at få lånebeløbet godkendt. At vælge en bank, som har specialiseret sig i at låne penge ud, du ønsker at rejse sammen med den størrelse og type af din virksomhed skal eskalere godkendelsen chancer.

Giv et bevis for regelmæssig indtægtskilde – Dette er en meget afgørende faktor, hvad enten du er selvstændig, eller arbejder som medarbejder. Bankerne vil helt sikkert bede om at fremlægge oplysninger om din økonomiske historie, før de godkender det lånte beløb. Så skal du have de relevante dokumenter klar. Hertil kommer, at hvis du er selvstændig, vil du nødt til at producere selvangivelser for de sidste to år.
Sats på sikkerhed – Der er grundlæggende to typer af lån – med og uden sikkerhed. Usikrede bank lån er meget svære at opnå og er normalt afsat til personer med en høj kreditværdighed og indkomst. Sikrede banklån på den anden side er ganske let at anskaffe.

Må ikke Brag – Høj, bred og oppustet udsagn bør undgås for enhver pris. Sørg for ikke indeholde nogen kendsgerning i den erklæring, som ikke passer med de faktiske forhold. Bruge tid på forskning og gøre dit hjemmearbejde for at sikre, at de faktiske omstændigheder, der er nævnt i erklæringen kan kontrolleres nemt.

Være organiseret – Det er meget vigtigt at præsentere sig selv på en organiseret måde som det første indtryk stiller varigt indtryk. Sørg for at arkivere alle dine dokumenter i en pæn og ordentlig måde, således at der ikke er unødig forvirring ved bordet. Derudover skal du få lånet brev maskinskrevet eller trykt som et håndskrevet brev ser meget uprofessionel. Et følgebrev bør også indgå med ansøgningen.
Få en co-Signor eller henvisning – hvis dit kredit er mindre end perfekt, da skal ansætte en co Signor øge chancerne for din godkendelse. Vælg en co-Signor med fremragende kredit historie og sørge for, at han følger henvisningen aftalen grundigt. Alternativt kan du også få en henvisning fra en associeret virksomhed, der er en regelmæssig pålidelig kunde i banken.
Skub aldrig eller force lånet officer – presse eller skubbe lånet officer er sikret at skabe en meget negativ imponerende og kan føre til afvisning. Bankmand vil aldrig godkende lånet beløb, medmindre han er selvsikker og tilfreds. Derfor bør du fokusere på at gøre din ansøgning stærk og tydelig så din ansøgning om et bank lån bliver godkendt med det samme.

Tagged with: bank lånbanklånlåne penge

Filed under: Andet