Du har sikkert, som så mange andre, hørt om ordet et forbrugslån, men hvad betyder det egentlig, at man optager et såkaldet forbrugslån? Vi er her lidt nærmere på denne lånetype og vil forsøge at give dig et bedre indblik i hvad det hele drejer sig om.

Et forbrugslån er kort sagt et lån uden sikkerhed. Dette betyder at udlåneren ikke spørger dig om, hvad du skal bruge pengene til samt at du ikke skal stille med sikkerhed i form af pant i dit hus, bil,tv eller andet du evt. måtte eje af værdi.

Hos de fleste kan der dukke uforudsete udgifter op som du ikke lige har råd til at betale eller du går måske og drømmer om det nye B&O tv eller rejsen med familien til Thailand. Her kan løsningen jo evt. være et forbrugslån, især hvis det kniber med at få et bank lån gennem din egen bank.

Men hvorfor vælge et forbrugslån?

• Du modtager pengene hurtigt, enten på din konto eller på check alt efter dit valg.
• Ingen krav om sikkerhed.
• Det er nemt og hurtigt at ansøge online.
• Ingen krav om at du skal være kunde der.
• Ingen spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til, som f.eks. i banken

Hvos du klikker dig ind på forsiden her på siden, har vi samlet en oversigt over nogle af de mest populære forbrugslån hvor du nemt og hurtigt kan finde et som passer til dit låne behov. Alle bankerne og udlångsvirksomheder er nogle af de mest brugte her i landet, vi har sorteret alle fra som enten har før høje renter eller gebyr, samt dem som har fået for meget dårlig omtale, det betyder at du tygt kan benytte enhver af de banker vi henviser til.

Populært forbrugslån i Danmark findes her: MiniFinans.dk

Tagged with: bank lånbanklånforbrugslånhvad er

Filed under: Lån