En kassekredit er et lån, der er tilgængelig for de fleste mennesker med en bankkonti. En kassekredit en ekstra hæve grænse på din bankkonto, som giver dig mulighed for at bruge flere penge, end det er i din nuværende konto. En kassekredit er et lån og ikke skal betales tilbage med fast adrag, dermod skal du betale af på renterne af din kasse kredit.

Kassekreditket fås i forskellige størrelser afhængig af din indkomst. Det eneste krav er, at du har et stabilt job med en stabil indkomst for de fleste admindelige kassekredit. For at ændre eller tilføje en kassekredit på din konto, skal du blot kontakte din lokale bankrådgiver.

Der er mange fordele ved at et kassekredit lån. Du får inden for kort tid et større rådighedsbeløb på din konto og du skal ikke tænkte på afdrag det første stykke tid. Normalt er en kassekredit sat til omkring 2 år men kan som regel forlænges efter behov og oftes uden nogen form for administrations begyr (er dog næsten altid et større oprettelses gebyr ved stiftelse af en kasse kredit). Dette hjælper imødekomme behovene hos låntager da mange oftes ikke får betalt af på dem og ikke lige står og kan indløse det fulde beløb efter de to år.

Ulempen til kassekredit lån er at ofte får man ikke betalt af på det og ender med måned efter måned at skulle betale af på renterne uden enlig at få noget for pengene. Rigtig mange har en kassekredit som konstakt er brugt helt på og der bliver den ofte i flere år før det gøres noget ved det. Optager du f.eks. en kassekredit på 30.000 og bruger den med det samme, betaler du ca 300-350 kr om måneden bare i renter, og er du en af de mange der beholder sin kassekredit i 5-10 år kan det hurtigt blive et rigtigt dyrt lån og havde været meget billigere istedet at få et admindeligt bank lån. Netop af denne grund er de fleste banker meget mere villige til at give en kassekredit frem for et traditionelt bank lån.

 

Tagged with: kasse kreditkassekredit

Filed under: Lån