Hvad er Kvik Lån?
Man kan sige med få ord at det er nemt, hurtigt og det forgår online.
De fleste af os har nok prøvet at pengene ikke slår til hver måned, vi står og mangler penge her og nu. Dette kan løses med hurtigt lån, men du ved lige så godt som jeg at banken ikke altid er villig til at låne penge ud og det til tider går for langsomt med at få lånet. Med nu har du mulighed for at låne penge til hvad du vil med et Kvik lån (til tider kaldet quicklån eller hurtiglån) dette forgår over nettet eller gemmen en SMS. Hvis du beslutter dig for at søger om et kviklån slipper du for at vise budgetter, bankudskrifter eller gamle lønsedler osv. Det er så nemt som det kan blive. Du udfylder blot låneansøgningen, dette kan gøres på et par minutter over nettet, eller du kan vælge at sende en SMS ansøgningen. Som regel får du svar den samme dag som du har ansøgt, der efter går der som regel et par dage og vil pengene være overført til din konto.. søge du på nettet efter kviklån vil du finde et væld af firmaer, som kan tilbyde dig et, nogle af de bedre og større er bl.a. MiniFinans.dk
Der findes dog også mange andre sider med låne steder. Du skal blot søge efter hurtigt lån, Quick Lån, sms lån osv. eller se nærmere noget af de lån vi anbefaler her på siden.Et Kvik lån er én vej til hurtige penge på nettet.

Ved kviklån kan du ansøge hurtigt, samt du vil i løbet af få timer få svar på din ansøgning. Mange steder reklamer de med du vil få svar inden 15 minutter, andre i løbet af nogle timer. En ting man dog skal huske på ved sådanne lån er at lånet skal betales tilbage relativt hurtigt. Især ved SMS lån skal der betales tilbage indenfor måneds tid, og det vil kun være muligt at låne optil 3.000 kroner som f.eks på MiniFinans SMS Lån. Låner du f.eks 500kr og betaler tilbage inden for 15 dage er der ingen rente udgifter og dermed bliver dette det absolut billigste lån du kan optage samt et af de hurtigste. Ønsker du derimod at tilbage betale lånet over længere tid et dette derimod et af de dyreste og en af de andre hurtiglån mulighed vil nok være et bedre valg.

Filed under: Lån