Banklån
Der findes rigtig mange metoder at låne penge på i denne verden, men nogle metoder er bedre end andre, fordi man får billigere renter og mindre gæld. Derudover skal man være klar over hvad man vil låne penge til, da nogle virksomheder selv udbyder lån til folk, så de skal betale af hver måned. Inden man tager et lån skal man stille sig selv et spørgsmål, som det er noget der er værd at låne penge til, da det i sidste ende faktisk kan blive en penge maskine til dem som man har lånt af. I denne tekst vil der blive skrevet omkring at låne penge, og hvordan man egentligt gør.
Et banklån får du selvfølgelig igennem banken. Denne metode at låne penge på er det mest almindelige lån at betage. Hvis du ønsker et bank lån, så starter det som regel med at du skal til måde/samtale med din bankrådgiver. Her snakker i om hvad i skal låne penge til, og banken vurdere om du er egnet til at optage et lån, dette menes at de vurdere om de nogensinde får deres penge igen, eller om den gældene person er dårlig betaler. Derudover begynder i at snakke om en aftale omkring lånet, omkring afbetaling, sikkerhedsstiftelse alt efter hvor stort dit lån er.
Er du 18 år og har brug for nogle penge til et eller andet, dette kunne være studie, bolig, familie eller lignende, så ville banken være et godt sted at optage lån. Du behøver ikke have nogle fast indkomst for at optage dig et lån, men det påvirker selvfølgelig hvor meget banken er interesseret i at udstede til dig, men det er sjældent at personer i den alder bliver afvist.
Kravene for banklån kan være lidt vanskelige at komme igennem for nogle personer. Banken efterhører hvad du skal bruge pengene til, og har nogle krav til din økonomi. Hvis ikke du ønsker dette, så finder der også rigtig mange andre servicer derude, som kan låne penge til dig. Disse udbydere stiller ikke samme krav som banken og blander sig meget sjældent i hvad du skal bruge pengene til. Det skal dog siges, at hvis du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information), så kan det være at de nægter at udbetale nogle penge til dig, da de gerne vil have så stor garanti som muligt for at få deres penge tilbage.
Ønsker du at låne omkring 30.000 – 35.000 kr, så kan du som almindelig borger låne dette uden at der bliver stillet krav til sikkerhed for låner, skal du derimod låne et højere beløb, så er det nødvendigt at du kan stille noget sikkerhed overfor banken om at de får deres penge tilbage. Det vil sige, at du kan tilbyde noget hvis ikke de får pengene igen, altså så er der ofte sikkerhedsstiftelse i hus, bil, båd osv. Banken ejer så en del af disse ting, og hvis du ikke har mulighed for at betale deres penge tilbage, så begynder de at tage af ”deres” egendele og sælge, så de kan få deres penge igen.
Har du det ubehageligt med at skulle ned i banken, og optage et bank lån? Så har man været rigtig flink ved personer som dig. Man kan i de fleste banker bestille et lån på deres online bank. Derved behøver du ikke at skulle ned og sidde ret overfor din bankrådgiver, men det skal dog siges at denne bankrådgiver kun er i banken for at hjælpe dig med din økonomi, og faktisk er det en god og gratis service til dig som almindelig borger. Selvfølgelig er det en forretning for banken, men det er ikke noget som koster dig alverden, udover de holder øje med din økonomi, og giver dig rigtigt godt råd omkring dine penge.

Konklusion
Altså hvis du ønsker at låne penge af banken, så er dette faktisk ikke særligt besværligt. Du skal være sikker på at du ikke står i RKI som dårlig betaler, da banken kan have tildens til at afvise dig som låner. Derudover skal du tænke over hvad du vil bruge penge til, da banken sommetider gerne ønsker at vide det, så de kan vurdere om det er noget godt for den pågældene person, og igen om der mulighed for at de får pengene igen. Ønsker du at låne over 30.000 – 35.000 kr, så skal du kunne stille sikkerhed ved at de kan få pengene igen, dette er blandt andet ved tvangsslag af hus, båd, bil. Ønsker du ikke at skulle ned i banken og tigge for at låne nogle flere penge, så tilbyder mange banker, at du kan foretage et lån over deres online bank, hvilket er en god service for dem, som ikke er så vilde med at komme ned i banken, og skulle sidde ret over for deres bankrådgiver.

Tagged with: bank lånbanklån

Filed under: Lån