SMS lån - få et hurtigt SMSlån online

Med et SMS lån kan du låne fra 500 kr til 3500 kr ved blot at sende en et bestemt telefon nummer hvor efter du får svar ofte inden for få minuter og inden for 2 dage har du pengene på in konto. Det eneste det kræver er at du ikke er regitreret som dårlig betaler i RKI og er fyldt 21 år. Du slipper for at udfylde en masse papir der efterfølgende skal underskrives og sendes ind, lettere bliver det ikke.

Mange har sikkert læst eller hørt de mange skræk historier om ekstreme renter på SMS lån, hvor låneren har måtte betale over 30 gange hvad de lånte tilbage og har til sidst været helt ude af stand til at betale lånet. Dette er desværre også virkligheden hos nogle af de forskellige kvik lån / mobil låns udbydere og af den grund har vi også kun et SMS udlånings selskab med here på denne portal og vi tager udgangs punkt i deres priser og regler.

SMS lån har en løbetid på blot 15-30 dage, første gang du låner 500 kr er det helt gratis, ingen gebyr eller renter, du skal blot tilbage betale lånet efter 15 dage. Låner du f.eks. 1500 kr i 30 dage vil det i alt koste dig 1875 kr, så skal du bruge et meget hurtigt lån som du ved du kan tilbage betale inden for en måned og kun har brug for en mindre sum penge til f.eks en weekend rejse, en bytur med vennerne eller det nye sony stereo anlæg der er på udsalg til halv pris denne uge, er et SMS Lån et rigtigt godt valg.

Et SMS lån er klart den nemmeste og hurtigste måde at låne penge på, dog er det kun brugbart til mindre beløber og skal betales tilbager efter en måned. Husk på at ved et SMSlån – jo hurtigere du kan betale lånet tilbage jo mindre renter skal du betale, oprettelses gebyrene er dog stadig de samme men dog stadig betydelig mindre end hos de fleste admindelige banker og andre udlåns virksomheder hvilet gør et sms lån til et rigtig godt valg hvis man er ude efter et kortsigtet lån og skal bruge pengene hurtigst muligt. Især hos de lidt yngre del af befolkningen som f.eks. studerende er denne låne type blevet rigtig populær, mange står ofte og mangler lidt penge den sidste uge på måned når et eller andet uforuset er kommet op som der skal bruges lidt til, så er det rigtig nemt lige kunne låne 500-1000kroner ekstra i den uge, uden at skulle betale en mindre formue for at låne dem eller høre på en sur bankrådgiver hvis man istedet vælger at overtrække sit dankort endnu engang.

 

Tagged with: 500sms lånsmslån

Filed under: Lån