Ved ansøgning om studielån, det er så vigtigt for potentielle universitetsstuderende til at beregne deres økonomi, så godt de kan, for at modtage den nødvendige finansiering. Fra undervisning og bøger til kost og logi, leveomkostninger og fødevarer, bør de studerende sørge for at sikre de midler, de faktisk bliver nødt til at få dem igennem hvert semester på deres uddannelse.

Ved at anvende den korrekte beløb, vil de studerende ikke finde sig i et dilemma eller få sig ind i et kreditkort mareridt.
Alt for mange universitetsstuderende i disse dage kommer i store problemer med kreditkort. Det er uheldigt, at de studerende for uerfaren til at vide bedre modtage lokke kreditkort tilbud med posten. Normalt når et kreditkort tilbud hvilede over en elev, det er ligesom dinglende en gulerod foran en kanin. Den studerende tager fat i kreditkort tilbud uden at tænke fremad. Kreditkort oftentimes synes at være en hurtig løsning eller en form for “gratis penge”, og de så bliver afhjælpe eleverne tror, ​​de har brug for.

Skal man så vælge et studie lån eller et kreditkort lån. Ligesom studielån, skal kreditkort gæld skal betales tilbage. Der er en enorm forskel selv. Studielån normalt er taget ud med fast rente, afhængigt af, hvilken type lån og en studerendes kreditvurdering, størrelsen af ​​lån, løbetid, f.eks.

Men der er normalt en fangst, da de studerende får disse “fantastiske” kreditkort tilbud. Fangsten er tårnhøje finansielle afgifter, nogle så høje som 22 procent! Men oftentimes studerende ikke tænker på de finansieringsudgifter, når de accepterer kreditkort tilbud. Det er lidt ligesom, “jeg vil tænke om det senere.”

Nogle studerende, der ikke har tegnet nok studielån til at dække deres kollegium udgifter ty til kreditkort til at betale for fornødenheder, bøger og endda leje! De vil bruge deres kreditkort til at tage ud kontant forskud, som normalt har en endnu højere finansieringsomkostninger end ved blot at spare op.

Den uendelige cyklus af gæld ses især hos studerende, der accepterer mere end et kreditkort tilbud. Efter at have slået den grænse på et kreditkort, er det nemt at acceptere en anden og derefter en anden, og så videre. Med den høje rente og finansieringsudgifter knyttet til disse kreditkort tilbud, de studerende nemt kan rive op mere, end de forhandle for. Når elever afbetale kreditkort ved kun at indbetale minimalt månedlige betalinger, er de gør deres økonomiske situation værre. Finansieringsomkostninger påløber måned efter måned. Det kunne tage næsten et helt liv til at afbetale kreditkort regninger. Lyt Læs fonetisk Ordbog

Filed under: Andet