Man skulle ikke umiddelbart tro det, men vi havde forleden et møde med en af de mindre online banker som tilbyder online lån over internettet. Det er i og for sig ikke noget underligt i men det specielle var at vi komme ikke ind i en eller anden stor flot bygning fra 1830 men derimod ind i en stor container. Denne bank havde simpelthen lejet et stykke tom jord, installeret en container der på og indrettet et rigtig fedt kontor der i, vandet kommet fra nogle store tanke der skiftes en gang om ugen af et firma, strømmet er fra et kabel lejet af grunden ved siden af og internet forbindelsen køre over 4G trådlåst netværk. Lige umiddelbart skulle man tro af et sådan container kontor var en nødløsning som kun kunne bruges i en måned eller 2, men tingene her fungerer faktisk præcis lige så godt som på et admindelig kontor, og til en brøkdel af prisen. Du kan se eksempeler på hvordan et sådan container miljø til kontor kunne se ud herinde på Hvad er DC supply. De står for container udlejning til både større firmaer, militæret og private. DC supply er danmarks største firma inden for container udlejning, pavillon, skurvogn osv.

Selvfølgelig er der ikke tale om en permanent løsning, men heller ikke en kortsigtet løsning som blot strækker sig over de næste par måneder. Næh, firmaet her har planer om at fortsætte på denne her lowbudget måde frem til 2015 hvor deres nye kontor bygning til stå klar. De mener også selv at det ikke er det store problem i det de er 100% online baseret og ikke har nogen form for fysisk kontakt med deres kunder. Faciliteterne på kontoret er fuld ud lige så gode som på de fleste andre kontor. De eneste problemer er at mange har svært at finde kontoret da det umiddelbart ikke lige ligner en normal bank. De folk der skal til møder til eller evt. jobsamtaler får ikke lige det bedste førstehånds indtryk når de ser bygningen, men alligevel går de fleste derfra og syntes at selvom det er lidt discount, er det alligeve en temmelig fed ide med at have sit kontor i en container fremfor at smide tusindevis af kroner efter et rigtigt kontor på en eksklusiv adresse her i opstartsfasen.

Men var nu ret fedt at se hvor lidt det faktisk krævede at komme igang med en online bank efter at formaliteterne var ordnet, vi ønsker dem held og lykke i fremtiden og ser frem til også at besøge dem i deres nye kontor om 2 år.

Filed under: Andet